U & MOOFF

Heeft u als ondernemer geen communicatiespecialist in vaste dienst? Dan bent u waarschijnlijk zelf verantwoordelijk voor externe communicatie. Door de vele dagelijkse werkzaamheden komt u er niet of nauwelijks aan toe om regelmatig, duidelijk en eenduidig met uw (potentiële) klanten te communiceren. Taken blijven liggen, worden gehaast afgewerkt, misschien zelfs nooit opgepakt. Het eindresultaat is niet helemaal wat u voor ogen had. Herkenbaar?

Zonde! Communicatie is het lijntje met uw (potentiële) klanten. U brengt én houdt uw onderneming en product of dienst hiermee onder de aandacht. Doet u dit volgens een eigen, herkenbare stijl en communiceert u duidelijk en consistent, dan is het ook een belangrijk middel om beeldvorming te sturen. Want uiteindelijk bepaalt het beeld dat iemand van uw onderneming heeft, of diegene wel of niet met u in zee gaat.
Kunt u hulp gebruiken bij het inzetten van externe communicatie? Van iemand die:

  • helpt met communicatie, on- en offline? Denk aan: maken herkenbare en eigen stijl, vertalen van ‘de boodschap’ naar diverse middelen: vormgeven/opmaken brochure, tekstschrijven, beeldbewerking, content productie, beheer website, e-mailnieuwsbrief vormgeven/invullen, contact onderhouden met derde partij als een drukker.
  • snel schakelt, zelfstandig werkt en u zoveel mogelijk uit handen neemt?
  • werkt vanaf de eigen werkplek, tenzij de situatie anders vraagt?

Dan hoeft u niet verder te zoeken. Onder de naam MOOFF help ik ondernemingen met het vormgeven van / invulling geven aan hun externe communicatie. Zie mij als de ontbrekende communicatiespecialist die voor u regelmatig, eenduidig en duidelijk met uw doelgroep communiceert. Dat doe ik – dankzij mijn brede inzetbaarheid – voor een groot deel zelf. Waar ik dat niet kan, schakel ik een derde partij in.

Klik hier voor voorbeelden van wat MOOFF zoal voor u kan betekenen. Voor werk van MOOFF – projectbeschrijvingen en beeldmateriaal – kijkt u onder ‘portfolio‘. Overigens staat MOOFF hier ook bij. Van naam tot website: alles is eigen werk.

Meer weten? Neem contact met mij op.